Bastiansmindes Fælleshus

Bastiansminde har et stort og fint fælleshus, som foreningen bruger til sociale arrangementer. Hvis du er medlem i Bastiansminde, har du også mulighed for at leje fælleshuset. I fælleshuset er der køkken med tilhørende grej samt service til 60 personer.

Pris

I weekenden lejer man huset for en hel weekend ad gangen, det vil sige fra fredag kl. 8.00 til søndag kl. 12.00 til en pris på 1.800 kr. Ønsker man at leje huset en hverdag, koster lejen 1.000 kr. (mandag til torsdag).

Fra søndag kl. 14.00 er huset forebeholdt fællesaktiviteter i foreningen.

Lejen skal falde senest en måned før lejedatoen. Når du booker huset, skal du samtidig lægge et depositum. Du får dit depositum retur efter udlejningen, hvis du efterlader huset i tilfredsstillende stand.

Retningslinjer

Vær opmærksom på, at du som lejer hæfter for eventuelle skader på inventar og manglende rengøring, samt at der under hele udlejningen udvises hensyn til naboer. Musikken skal dæmpes efter kl. 22.00. Døre og vinduer skal holdes lukket efter kl. 22.00. Eget musikanlæg må kun medbringes med forudgående tilladelse fra bestyrelsen.

Bemærk, at du som lejer skal være til stede i fælleshuset under udlejningen.

Booking

Du kan se om fælleshuset er ledigt i kalenderen. Du booker fælleshuset ved at rette henvendelse på kontoret i åbningstiden eller pr. mail.