10 december 2023

Mød Bastiansmindes nye vicevært

Den 1. januar 2024 tiltræder Bastiansmindes nye vicevært, Anders fra B15. Bestyrelsen havde modtaget tre ansøgninger. Den ene trak sig desværre, men de to andre var begge gode bud. Tak for interessen.

Stillingen som vicevært erstatter den tidligere havemand og husbestyrer-rolle, således at Viceværten nu både har ansvar for ude og indeområde – dog vil rengøringsdelen af fælleshuset fortsat ligge separat.

I vores netop omdelte nyhedsbrev skulle der have være en lille introduktion af Anders, som desværre røg ud ved en fejl i redigeringen, så den kommer her:

Anders er allerede i forvejen kendt af mange for at være en af dem i foreningen, som man altid kan låne et stykke værktøj af nede ved sit hus på Bregnegangen, hvor han tit går og sysler med noget håndværk. Nu vil han gerne udvide ‘biksen’ med en lidt mere central og officiel rolle:

“Jeg glæder mig til at komme i gang og vil fortrinsvis udføre viceværtsopgaverne på eftermiddage, weekender og aftener. Jeg kommer til at ‘husere’ i traktorskuret og dette vil være min base.”

Ideen er at omforme ‘traktorskuret’ ved legepladsen til fællesværksted med udlån af værktøj og lignende. Det vil være Anders, der er ansvarlig for det og sammen med bestyrelsen vil forsøge at finde en god måde at indrette ordningen på.

“Jeg håber at alle vil tage godt imod mig som vicevært og eventuelt give lyd når de ser noget, de mener kunne falde ind under tjansen.”

Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet med den nye vicevært fra årsskiftet. Indtil da må I beboere gerne være ekstra opmærksomme på at hjælpe til med at holde foreningen pæn, f.eks. ved at holde skraldeskuret rent og ikke overfylde conatinernene.

Afslutningsvis vil bestyrelsen gerne sige tak for indsatsen til Bastianmindes afgående havemand René, der dog fortsat vil stå for storskrald hver første søndag i måneden.

Andre nyheder