Fat kosten og hjælp sandet på plads

En laaaaang periode med brolæggerarbejde i foreningen i forbindelse med nedløægning af fibernet er heldigvis ved at være slut.

Desværre havde TDC’s underentreprenør ikke forstand på brolægningsarbejde, som blev udført meget utilfredsstilende og langsomt. Faktisk har det være så galt, at TDC har sendt et brev ud til os beboere i foreningen, hvor de beklager dybt. Vi er da heller ikke de eneste på Amager der har været ramt.

Nuvel – det tredje brolæggerhold, som rent faktisk er brolæggere, har nu forsøgt at rette op på de værste skævheder og fejl. De har været flinke og bedre til at kommunikere og er klar på at løse de sidste fadæser herude, men kan snart afslutte opgaven.

DOG BEDER DE (OG VI) JER PÆNT OM HJÆLP:

Der ligger en del grus på vejene, som skal fejes ned i hullerne i den næste periode for at vi får et pænt finish. Så vær sød at tag en kost og kør gruset frem og tilbage hen over hullerne mellem SF-stenene, sådan at det ligger sig fint fast dernede i fugerne ud for jeres bolig. Hvis I går det et par gange eller tre over de næste par uger, skulle det gerne blive bedst muligt resultat.

Vi takker for hjælpen – og hvis din nabo måske er dårligt gående eller ikke kan klare tjansen, så giv lige en hånd. 🙂

PS. Bestyrelsen er opmærksomme på de lunker, som efter års slidtage er dannet i modsatte (venstre) side af vejene og vil adressere disse senere. Dem vil TDC trods alt ej betale for.

Scroll to Top